Spletni seminar - Zorenje govedine in sodobni načini priprave govedine
Spletni seminar bo potekal v torek, 13. aprila 2021, s pričetkom ob 9.00 prek portala ZOOM.
Na spletnem seminarju bosta udeležence nagovorila tudi predsednik Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije Roman Žveglič in vodja javne službe kmetijskega svetovanja Anton Jagodic.
Udeležba na spletnem seminarju je brezplačna in je namenjena svetovalcem za področje kmečke družine in dopolnilnih dejavnosti na kmetiji, nosilcem ter članom kmetij, ki se ukvarjajo s prirejo govedi ter nosilcem dopolnilnih dejavnosti na kmetiji s področja predelave mesa: razmišljujočim, začetnikom in izvajalcem dopolnilne dejavnosti na kmetiji – predelava mesa.
Za udeležbo je obvezna predhodna registracija na povezavi:
https://zoom.us/webinar/register/9816178152373/WN_5tW3dQ3HRFa2d6VjKfB78Q
Po uspešni registraciji boste prejeli povezavo na seminar.
- 8.30 – 9.00 Registracija udeležencev
- 9.00 – 9.15 Uvodna nagovora: Roman Žveglič, predsednik KGZS in Anton Jagodic, vodja SKS in koordinator JSKS
- 9.15 – 11.15 Zorenje govedine in sodobni načini priprave govedine, Irena Kos, skupna specialistka za predelavo mesa na kmetijah pri KGZS Zavod CE
- 11.15 – 11.30 Odmor
- 11.30 – 12.00 Predstavitev delovanja Združenja predelovalcev mesa na kmetijah: Franc Pribožič (pobudnik in ustanovni član), Iztok Trček (predsednik)
- 12.00 – 12.15 Predstavitev primera dobre prakse: Kmetija Klančnik, Marko Kogelnik, nosilec DDK
- 12.15 – 13.00 Razprava, vprašanja
Moderatorka: Andrejka Krt, vodja službe za DDK in družbene storitve na podeželju
Za dodatne informacije:
Tehnične: Dr. Jernej Demšar (t: 041 366 527; e-pošta: jernej.demsar@kgzs.si)
Vsebinske: Andrejka Krt (t: 041 366 650; e-pošta: andrejka.krt@kgzs.si) ali Irena Kos (t: 041 475 484; e-pošta: irena.kos@ce.kgzs.si).
Vljudno vabljeni!
Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije